Fascinanta istorie BMW în competiţiile de turisme. VIDEO

Acum câteva decenii, competiţiile de turisme erau considerate de piloţi mult mai spectaculoase şi mai bărbăteşti ca cele din Formula 1. Înainte să contestaţi ceea ce tocmai aţi citit, asiguraţi-vă că vizionaţi documentarul The BMW Touring Story.

Fascinanta istorie BMW în competiţiile de turisme. VIDEO Fascinanta istorie BMW în competiţiile de turisme. VIDEO

"Dacă eşti pilot de Formula 1 vrei să concurezi pentru Ferrari. Dacă eşti pilot în competiţiile de turisme vrei să concurezi pentru BMW". O afirmaţie cât se poate de simplă, pe care documentarul Adrenalin - The BMW Touring Car Story doreşte să o dezvolte şi să o explice pasionaţilor de motorsport.

Documentarul va prezenta poveşti spuse de foşti şi actuali piloţi, modele legendare - BMW M1, BMW 2002, BMW M3 E30 sau BMW 3.0 CSL - şi o atmosferă care cuprinde cinci decenii, de la competiţiile de drift din anii '60 până la victoriile bifate de BMW M4 în noul şi sofisticatul format DTM.

Materialul video de mai jos este doar un trailer pentru documentarul care va fi lansat în luna noiembrie şi pe care producătorii îl oferă în format DVD şi BluRay. Chiar şi aşa, merită să aruncaţi un ochi pe filmul de prezentare de mai jos. Cine ştie, poate vă deschide (şi mai mult) apetitul pentru istorie şi motorsport:

ADRENALIN - OFFICIAL TRAILER from STEREOSCREEN on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.