O serie de reclame haioase pentru noul Toyota Hilux

Cele mai noi reclamare cu noua Toyota Hilux au fost făcute publice în Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud. Împachetată sub sloganul "Nedestructibilă" seria de reclame "vorbeşte" în cea mai mare măsură despre partea practică a maşinii.

Vedeţi ce se întâmplă cu Toyota Hilux atunci când maşina cade de pe o prăpastie în mare, sau atunci când este atacată cu focuri de armă de un animal care scoate foc pe nas, ori atunci când soţia încurcă cheile de la maşina ei cu ale soţului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.