Randări: apare BMW Seria 4?

Conform francezilor de la L'Automobile Magazine, BMW Seria 3 va fi derivat într-o versiune coupe cu 4 uşi, care va fi botezată... BMW Seria 4. Iată primele informaţii despre acest noul BMW.

Randări: apare BMW Seria 4? Randări: apare BMW Seria 4?

Gama BMW se diversifică permanent, ba am putea spune că devine chiar complicată. Cei de la L'Automobile Magazine vin cu o informaţie interesantă: va apărea BMW Seria 4 - vezi aici schiţele.

Ce înseamnă BMW Seria 4? O nouă familie de modele, între Seria 3 şi Seria 5? Ei bine, nu. Planurile bavarezilor pentru fiecare familie clasică este de a oferi cât mai multe versiuni de caroserie. Aşa încât gama BMW Seria 3 se pare că va fi cea mai bogată în ce priveşte numărul de variante în care va fi propusă: sedan, break, coupe, cabriolet, GT3 (un frate mai mic al lui Seria 5 GT), precum şi un coupe în 4 uşi.

Iar acest coupe în 4 uşi se pare că va purta denumirea BMW Seria 4, pentru a se diferenţia de restul gamei Seria 3. De fapt, bavarezii iau exemplul celor de la Audi, hatch-ul coupe cu 5 uşi Audi A5 Sportback fiind, practic, o versiune de caroserie a lui Audi A4.

BMW Seria 4 ar trebui să aibă un stil apropiat de al viitorului BMW Seria 6 GT, dar într-un pachet mai puţin voluminos (lungime de circa 4,6 metri). Maşina ar urma să aibă portiere fără rame (aşa cum se întâmplă cu Volkswagen Passat CC), prin Seria 4 cei de la BMW dorind să aibă un concurent direct pentru Audi A5 Sportback şi viitorul coupe cu 4 uşi bazat pe Mercedes C-Class.

Noul model poartă indicativul intern F64, iar modelul de serie urmează să apară în 2014, imediat după lansarea noii generaţii BMW Seria 3.

CREDEŢI CĂ BMW SERIA 4 AR AVEA SUCCES?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.