Toyota debutează în Gran Turismo 6 cu FT-1 Vision GT şi FT-1. VIDEO

În lipsa unui puseu de sportivitate din partea Toyota în lumea reală, va trebui să ne mulţumim cu anvelope încinse şi motoare turate doar pe circuitele virtuale din Gran Turismo 6. Ceea ce sună (şi arată) destul de bine.

Toyota debutează în Gran Turismo 6 cu FT-1 Vision GT şi FT-1. VIDEO Toyota debutează în Gran Turismo 6 cu FT-1 Vision GT şi FT-1. VIDEO

Dacă prototipurile Vision GT de până acum (de la Mercedes, BMW şi Volkswagen) au eşuat în a vă convinge să vă apucaţi serios de simulatoare auto, ar fi bine să luaţi în considerare şi propunerile înaintate de Toyota.

Prototipul Toyota FT-1 lansat anul acesta la Detroit e o mai veche cunoştinţă de-a noastră, doar că pentru Gran Turismo 6 superbul concept a renunţat la culoarea roşie pentru un look mai sofisticat şi autentic oferit de nunaţa gri Graphite, conform oficialilor Toyota.

În latura extremă se află FT-1 Vision GT, un concept care duce mai departe ideea de sportivitate Toyota (deocamdată doar în mediul virtual). Pentru asta, va sta la dispoziţia utilizatorilor Gran Turismo 6 cu o caroserie din fibră de carbon, un eleron uriaş, stopuri inspirate din Formula 1 şi o postură lipită de asfalt.

Ambele modele vor fi disponibile prin download pentru Gran Turismo 6 pe consola PlayStation 3 începând cu luna septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.