Le Mans 24h 2014: un film superb din partea Michelin. VIDEO

Despre cursa de 24 de ore de la Le Mans s-au făcut mai multe filme, unul mai bun decât altul. Dar despre cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2014 s-a făcut, până acum, doar un singur film. Şi merită văzut!

Le Mans 24h 2014: un film superb din partea Michelin. VIDEO Le Mans 24h 2014: un film superb din partea Michelin. VIDEO

Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2014 a trecut, dar cei de la Michelin au realizat un scurt şi superb film despre tot ce s-a întâmplat notabil în cursul celor 24 de ore de nebunie de pe circuitul din Franţa.

Luaţi un pahar de bere sau de vin, şi savuraţi lupta dintre coloşii Audi, Porsche şi Toyota, dramele echipelor care au sperat la victorie până în ultima clipă, bucuria celor care au obţinut-o până la urmă, precum şi imaginile absolut incredibile de deasupra pistei, în special cele de noapte. Enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.