EXCLUSIV: noi poze-spion cu viitoarea Dacia Sandero!

Autor: Adrian Mihălţianu acum 10 ani Știri auto

Dacă în urmă cu două zile vă prezentam cum arată viitorul Logan, acum avem imagini noi, de data asta cu viitoarea Dacia Sandero, cel puţin în versiunea Stepway!

Din lateral, maşina arată încurajator!

Din imagini putem remarca deja toate trăsăturile fundamentale ale maşinii: o grilă faţă agresivă şi cu un design simplu dar hotărât, o parte laterală cu bosaje proeminente deasupra roţilor, dar şi cu portiere care seamănă cu ce avem acum pe Sandero, precum şi un spate cu nervuri proeminente, care dau prestanţă noului model.

Hayonul arată foarte asemănător cu cel de pe Duster, iar suprafeţele vitrate mari, laolaltă cu oglinzile de mari dimensiuni, ar trebui să asigure o vizibilitate laterală foarte bună.

Spatele rămâne pătrăţos, dar acum are stil. Foto: SB-MEDIEN

Nu putem vorbi de o revoluţie în privinţa designului, dar calea pe care a apucat-o Dacia este una încurajatoare. Maşina arată din toate unghiurile capabilă să atragă un public mult mai larg decât cel de până acum – cel puţin vizual nu mai provoacă respingere, ci atrage prin linii simple şi decise. Soluţiile tehnice care se întrevăd sub camuflaj ne demonstrează însă că Sandero va rămâne în zona ieftină de preţ.

Deşi maşinile sunt încă sub camuflaj, putem spune încă de pe acum că designul general al noilor modele Dacia este un mare pas înainte. Cum oficialii francezi declarau deja că vor ca Dacia să arate mai „germanică”, putem spune că şi-au ţinut promisiunea.

Cum vi se pare noua Dacia Sandero?
Comentarii
Inchide