Cadillac CTS Sport Concept

Cadillac prezintă la SEMA 2007 varianta şi mai sportivă a luxosului Cadillac CTS sub forma unui concept, care pare să aibe toate şansele de a deveni un model de serie.

Conceptul aduce un plus de imagine şi sportivitate maşinii de serie CTS, lasată la Detroit în primăvara acestui an, prin intermediul modificărilor stilistice aduse părţii frontale, spatelui şi capotei. Pentru a da un look şi mai dinamic, maşina este echipată cu jante din aliaj de 20 de inch şi scaune Recaro. Sub capotă este montat un V6 de 3,2 litri care dezvoltă 304 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.