Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Deşi nu prea blând cu piaţa auto din Europa, 2013 a fost un an darnic cu echipa ProMotor, astfel că Moş Crăciun a împărţit în stânga şi în dreapta maşini de test, pe tot parcursul anului. Noi ne-am uitat atent peste toate testele şi am selectat opt dintre ele, pe care le-am considerat cele mai spectaculoase. În altă ordine de idei, Sărbători Fericite dragi fani, pasionaţi şi entuziaşti auto!

Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013 Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

1. PORSCHE 911

Responsabilitatea şi plăcerea unui test cu Porsche 911 Cabrio i-a revenit lui Oraan, iar impresiile lui sunt concentrate într-un test amplu:

"Fără a fi fan Porsche, trebuie să recunosc faptul că noul 911 Cabrio este o maşină-vedetă pentru adevărate vedete. Ce înseamnă să alergi în bătaia vântului şi să laşi soarele să te inunde când eşti la volanul acestui 911 decapotabil, vedeţi în continuare".

"Dacă mai apeşi şi butonul din dreapta, pentru evacuare, sonoritatea devine animalică şi 911 rage ca un leu înfometat. Lucru care contribuie din plin la creşterea nivelului de adrenalină, aşa încât devii concentrat 99% la condus. De fapt, pilotat".

Continuarea poveştii o găsiţi în testul-pasiune cu Porsche 911.

Citeşte mai departe în pagina următoare »