Premiera  KIA Ceed facelift live la Frankfurt 2009

Interesant, chiar dacă noul facelift aplicat lui KIA Cee'd nu este de proporţii, maşina capătă o personalitate puternică, deci va rămâne printre preferatele europenilor amatori de maşini ieftine şi bune.

KIA Ceed facelift live la Frankfurt 2009 KIA Ceed facelift live la Frankfurt 2009

Noua versiune KIA Cee'd facelift are o parte frontală modificată, aliniind compacta coreeană la imaginea de marcă pe care designerii au impus-o modelelor KIA. Sub aspect tehnic, este adoptat sistemul ISG (start-stop pentru motor), în timp ce motorul diesel de 1,6 litri primeşte o cutie de viteze cu 6 rapoarte. Interiorul rămâne, în mare, neschimbat, păstrând feelingul de calitate foarte bună pentru o maşină aşa ieftină.

VEZI KIA CEED FACELIFT LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.