Opel Insignia Sports Tourer

La aproape jumătate de an de la lansarea versiunii sedan şi hatchback Opel a lansat versiunea break, Opel Insignia Sports Tourer. Primele impresii de la testul internaţional de presă.

16.03.2009: PRIMUL TEST

Test Opel Insignia Sports TourerSpre deosebire de vechile breakuri, tendinţa nu mai este doar de a modifica partea din spate a unei maşini, ci de a concepe un nou model aproape de la zero.

Spre exemplu, partea din spate este complet redesenată, iar hayonul integrează şi stopurile de această dată. În plus, dacă acesta este acţionat electric, şoferul poate regla înălţimea până la care să se ridice, pentru a nu lovi partea de sus într-un garaj.

Insignia Sports Tourer nu se comportă ca un break şi nu se conduce ca un break, în special atunci când suspensia este setată în modul sport. Şi nici nu arată ca un break clasic, ci mai degrabă cu un shooting-break, în special în partea din spate.

Citeşte tot textul pe zf.ro

15.03.2009: UPDATE FOTO

O nouă tranşă de poze cu Opel Insignia Sports Tourer au fost date publicităţii, cu ocazia lansării mondiale pentru presă - eveniment la care ProMotor va fi prezent în această lună.

VEZI O SUPERGALERIE CU APROAPE 100 DE POZE!

Vezi mai multe detalii despre Opel Insignia Sports Tourer pe pagina următoare, în comunicatul oficial Opel.

02.10.2008:

Spatele seamana cu cel al lui Q7A treia variantă în gama Insignia, după modelele cu 4 şi 5 uşi, breakul german va purta numele de Sports Tourer şi va disponibil pe piaţa europeană începând cu primăvara anului viitor cu şapte motorizări.

Cinci dintre ele vor fi preluate de la celelalte două versiuni, în timp ce două vor debuta concomitent cu breakul: un benzinar de cilindree mică supraalimentat şi un nou turbo-diesel. Se lucrează de asemenea şi la un motor ecoFLEX care va avea emisii CO2 reduse şi va debuta mai târziu.

Insignia, dinamism si spatiuÎn privinţa designului, noul Sport Tourer împarte acelasi ampatament cu versiunea Sedan, fiind identic cu acesta până la nivelul stâlpului central. De acolo, breakul beneficiază de un design propriu, cu o lungime totală mai mare cu 80 de mm, până la 4,91 metri.

Volumul portbagajului atinge 540 de litri. Precum restul gamei, noul model va putea fi comandat cu transmisie integrală sau doar pe puntea faţă împreună şi cu noul FlexRide, suspensia ce este reglată în timp real electronic.

 

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.