Renault F1 Team

Renault a celebrat câştigarea celor două titluri mondiale prin lansarea a două ediţii speciale a celor două modele sportive, Megane RS şi Clio RS, ce pot fi admirate în acest video, alergând alături de monopostul Renault F1 Team.

Maşinile au primit indicativul monoposturilor de F1, R27 pentru Clio Sport, semnificând bolidul ce aleargă anul acesta în Formula 1 şi R26 pentru Megane, corespunzător şasiului câştigător de anul trecut. Triumfătoare în numeroase teste comparative,  din păcate, cele două modele speciale nu sunt importante în România.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.