Seat Leon Linea R

Victoria din campionatul de turisme se pare că i-a inspirat pe cei de la Seat, care mai scot o versiune sportivă a hatchback-ului Seat Leon, denumită Linea R şi personalizată în special la interior.

Seat Leon Linea R Seat Leon Linea R

Seat Leon Linea R - mai sporitv decat FRSeat are deja mai multe versiuni sportive ale compactei Leon, însă se pare că spaniolii nu se mulţumesc cu Cupra, FR, Cupra R, FR550, FR1 şi mai adaugă în oferta pentru pasioanţii de hot hatch şi versiunea Linea R. Acest nivel de echipare se plasează între FR şi Cupra, atât ca performanţe cât şi mai ales din punct de vedere vizual.

Sub capotă vor fi diponibile 3 motorizări, un diesel de 2.0 litri şi 170 CP şi două benzine TSI de 1.8 litri şi 2.0 litri, ce dezvoltă 160 cp, respectiv 200 CP. De asemenea, din punct de vedere optic, acest model se distinge de FR, prin spoilerele mai agresive cu prize mari, noi evacuări şi jantele pe 18 cu 5 perechi de spiţe .

Seat Leon a păcătuit întotdeauna părin interiorul simplu şi nici versiunile sportive nu au excelat la acest capitol, de aceea versiunea Linea R vine cu accente de crom pe consolă şi piele pe volan şi schimbător cu sigla Seat Sport. Dotările acestei versiuni sunt numeroase, figurând ABS, ESP, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, climă bi-zonală, sistem audio , cruise control şi multe altele

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.