Ferrari prezintă configuratorul online pentru 458 Spider

Dacă ai un cont ce-ţi permite să visezi la cel mai proaspăt cabriolet Ferrari, dar şi dacă intuieşti frecvent numerele de la loto, acesta este locul unde îţi poţi exresa creativitatea.

Ferrari prezintă configuratorul online pentru 458 Spider Ferrari prezintă configuratorul online pentru 458 Spider

În cazul în care ai sentimentul ciudat că săptămâna aceasta numerele norocoase de la loterie îţi aparţin, iată care ar trebui să fie primul pas către o viaţă de magnat cu intenţii serioase: configuratorul online pentru Ferrari 458 Spider.

Mai întâi îţi vei alege culoarea exterioară, cei care s-au plictisit de clasicul roşu Ferrari, având la dispoziţie inclusiv nuanţe tipice anilor '50 sau '60. Apoi vei trece la jante, pentru ca după ce te vei ospăta din meniul cu fibră de carbon să decizi ce faci cu interiorul.

Cei care îşi permit, pot face ultimul pas, acela de a-i contacta pe cei de la Ferrari, care nu vor fi deloc deranjaţi să ia în seamă fiecare opţiune bifată. Majoritatea, însă, va rămâne să-şi contemple rodul imaginaţiei, în speranţa că tragerea de săptămâna asta este calea lor către bogăţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.