Mini Challenge 2008

Automobile Bavaria oferă unui client al său şansa de a merge la fabrica Mini de la Oxford (UK). Importatorul auto a creat un mediu interactiv pentru posesorii de Mini prin Mini Challenge 2008.

Mini Challenge 2008 Mini Challenge 2008

Posesorii de Mini au participat la probe ce s-au desfăşurat în diverse locaţii ale Bucureştiului începând din locaţia organizatorului evenimentului, importatorul de maşini,  Automobile Bavaria. Atracţia principală a reprezentat-o însa şansa de a câştiga o excursie la Oxford, la fabrica unde este produs Mini. 

Evenimentul a început la sediul Automobile Bavaria odata cu înscrierea participanţilor care ulterior s-au întrecut în probe de Driving Skills, Mini Design, Mini History, Mini Go Feeling, Mini Search, Mini Foto Pit Stop. Numeroase premii au fost oferite posesorilor de Mini care s-au întrecut în aceste competiţii.

Automobile Bavaria a încercat prin proiectul Mini Challenge 2008 să pună ziua de 19 iulie, cand avut loc evenimentul, sub semnul Mini pentru a le oferi o buna dispozitie clienţilor pe care i-a câştigat prin marca Mini

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.