Nissan GT-R – accident în Texas

Având în vedere producerea numărului relativ limitat de Nissan GT-R, multe dintre acestea le vedem, adesea, lovite. De data aceasta, "onoarea" o are un Nissan GT-R din Texas.

Nissan GT-R – accident în Texas Nissan GT-R – accident în Texas

Se pare că viteza excesivă şi condiţiile meteorologice din San Antonio sunt principalele motive ale producerii accidentului cu noul supercar japonez Nissan GT-R. Astfel, şoferul supercarului japonez a pierdut controlul maşinii, producând pagube costisitoare autovehiculului, după cum se poate vedea din imagini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.