Renault Kangoo

Renault lanseaza la 10 ani de la apariţia primei generaţii a doua parte din povestea Kangoo, una mai rafinată, mai confortabilă şi mai bună calitativ.

Prima generaţie lansată în 1997 a reprezentat un adevarat hit pentru Renault, acesta reuşind prin Kangoo să deţină şefimea în segmentul utilitarelor pentru mult timp prin vânzarea a 2,3 milioane de unităţi. Noul Kangoo face parte din campania de extindere Renault şi de impunere a calităţii, fiind supus la aceleaşi reguli stricte de dezvoltare la care a fost supusă şi noua Laguna 3.

Renault Kangoo interiorDatoriă eficienţei în dezvoltare şi a reducerilor costurilor, noul model va fi oferit la acelaşi preţ cu cel vechi şi va fi motorizat de un propulsor diesel de 1,5 litri de 70, 85 sau 105 CP, în ultimul caz putând fi echipat cu filtru de particule. Sunt disponibile şi două motoare pe benzină, de 1,6 litri de 8v şi 90 CP şi 16 v de 105 CP, ambele prezente şi pe Dacia Logan. În interior regăsim dotări demne de un automobil, precum clima automată, mp3-player, scaune încalzite, şase airbaguri şi o modularitate tipică unui monovolum.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.