Renault Twingo RS

Gama RS se îmbogăţeşte cu un nou model, cel mai mic, dar care promite senzaţii invers proporţionale cu marimea lui.

Renault Twingo RSLansat la Paris odată cu noul monopost de Formula 1 R28, Renault Twingo RS se alătura fraţilor mai mari, Clio RS şi Megane RS în promovarea mărcii franceze şi beneficiilor aduse din Marele Circ. Prezentarea noilor modele sport alături de bolidul de Formula 1 a devenit deja un obicei la Renault, de aceasta dată noii piloţi ai echipei ING Renault F1 Team, Nelson Piquet Jr şi Fernando Alonso fiind cei care au pozat alături de micul model de serie.

Twingo RS are un design inspirat direct din cel al conceptului omonim prezeentat la Salonul Auto de la Paris din 2006, primind în acelaşi timp atingerea departamentului sportiv Renault. Trenul de rulare a fost îmbunătăţit pentru a face faţă unei noi motorizări ce debutează cu această ocazie. Este vorba de un propulsor de 1,6 litri ce dezvoltă 133 CP, producătorul francez nemenţionând dacă este aspirat sau turbo. Mai multe informaţii vom afla în apropierea Salonului Auto de la Geneva, acolo unde Twingo RS va fi prezentat în premieră publicului larg.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.