Video "să nu încercaţi aşa ceva acasă": pentru ce este bună Mazda MX-5

Vă prezentăm o utilizare un pic mai neconveţională a celebrului model japonez Mazda MX-5. Vă recomandăm să nu faceţi aşa ceva acasă.

Frisbee este un joc care necesită coordonare, precizie şi agilitate. Încercaţi să vă imaginaţi cât de mult se complică lucrurile atunci când aruncaţi sau prindeţi  frisbee-ul dintr-o maşină aflată în mişcare.

Se iau două Mazda MX-5, un frisbee şi patru "nebuni". Rezultatul jocului în aer liber îl puteţi "savura" în materialul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.