Opinie

Ar trebui să îmi storc creierul şi să îngrămădesc nişte litere aici care să lase impresia că aş avea ceva în cap şi că nu sunt degeaba angajat la ProMotor.

Opinie Opinie
Poate altă dată... mă chinui de ceva vreme să mă agăţ de ceva pentru a umple pagina asta cu ceva text şi nu am găsit nimic care să îmi pară suficient de relevant. Poate nu scriu azi, am timp în week-end, şi oricum azi mai am şi o sesiune foto cu una din maşinile luate la test….

...după ce m-am întors de la drive test...

Tot aud cum că românul ar fi extrem de talentat în ale covrigului, că ceva inexplicabil curge prin venele acestei naţiuni, un ceva care îl face un fel de campion mondial la bârnă când vine vorba de tot ce implică a conduce un vehicul. În mod cert aşa se explică şi dominaţia autoritară a piloţilor români în motorsportul mondial.

Totul începe cu şcoala de şoferi unde instructorul se face că te învaţă să conduci, tu te prefaci că ai învăţat şi ajungi cu palmele transpirate de emoţie la examen şi cu stângăcii de prima dragoste când vine vorba de a face plicul să treacă din buzunarul tău în cel al persoanei din dreapta.

Şi devii unul dintre aceia care îmi trimiţi neuronii în şomaj. Cum reuşeşti acest lucru? Cu o dezinvoltură sinonimă cu existenţa unei amibe.
Aş face un lagăr unde aş închide toţi şoferii care nu se uită în oglinzile laterale pentru a se asigura când schimbă banda, tot aici ar locui şi cei care nu semnalizează atunci când efectuează aceiaşi manevră.

La fel de dragi îmi sunt şi cei care la semafor în momentul în are s-a făcut verde au grijă să claxoneze şi apoi să bage în viteză. Un lot special de deţinuţi ar fi cei care merg cu lămpile de ceaţă aprinse…tot timpul…şi în special noaptea, iar cei condamnaţi pe viaţă ar fi cei care cred că sunt buricul pământului şi rulează noaptea doar cu poziţia aprinsă şi farurile de ceaţă.


Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.