De vânzare Lamborghini Gallardo în Rusia

Pentru a vinde un supercar second-hand precum Lamborghini-ul din imagini nu-ţi trebuie decât o prezenţă foarte sexy, mai exact o blondă focoasă.

De vânzare Lamborghini Gallardo în Rusia De vânzare Lamborghini Gallardo în Rusia

Modelul din imagini este un Lamborghini Gallardo second-hand care a fost expus spre vânzare pe un site online din Rusia de unde poate fi achiziţionat la un preţ de 2.3 milioane de ruble sau aproximativ 57.000 euro. Supercarul nu are decât 29.000 km la bord, are o vechime de 6 ani şi dispune de cutie automată.

În schimb, despre blonda sexy care-şi face apariţia în fiecare poză a anunţului nu se ştie nimic, aceasta fiind, probabil, ingredientul principal în vizionarea anunţului.

VEZI AICI TOATE POZELE CU BLONDA ŞI LAMBORGHINI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.