Hot  Fetele de la Salonul Moto Bucureşti 2010

Ai altceva mai bun de făcut în weekend? Mai gândeşte-te o dată, după ce vei vedea ce poţi pierde în acest weekend.

Chiar dacă e capricioasă, primăvara a venit, iar amatorii de utilaje pe două roţi se bucură de fiecare rază de soare şi porţiune de asfalt uscat. În acest weekend, motocicliştii trebuie neapărat să ajungă la SMAEB 2010 (Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti 2010) pentru a vedea noutăţile aduse de importatori, cât mai ales gama de echipamente şi reducerile atractive.

Ar fi fost anormal să lipsească hostessele sexy. Pe care vi le arătăm aici, dacă tot nu sunteţi convinşi că merită să ajungeţi la SMAEB 2010.

VEZI CE TE AŞTEAPTĂ LA SMAEB 2010 !

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.