Danica Patrick - accident la boxe

Şi asta deoarece incidentul din timpul antrenamentelor de la Indianapolis nu s-a petrecut din vina celei mai cunoscute femei-pilot din America, Danica Patrick.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care Danica Patrick intra la boxe. Din cauza neatenţiei, Charles Buckman, tehnician în altă echipă, a fost acroşat de monopost. După momentul impactului, tehnicianul a rămas inconştient, fiind transportat de urgenţă la spital, cu tăieturi pe faţă şi uşoare contuzii. Şeful său a declarat că vina nu îi aparţine lui Danica Patrick, menţionând că ar trebui introdusă o regulă care să limiteze drastic viteza în zona de pitstop, în zilele de antrenamente, datorită aglomeraţiei mai mari de la boxe astfel de incidente întâmplându-se destul de des.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.