Tragedie în lumea motocross-ului. Un pilot bulgar a decedat aproape de finish la Zărneşti.

Incident grav la Campionatul European de Motocross, organizat sâmbătă la Zărneşti, în Braşov. Un sportiv bulgar, în vârstă de 22 de ani, a decedat în timpul competiţiei.

Tragedie în lumea motocross-ului. Un pilot bulgar a decedat aproape de finish la Zărneşti. Tragedie în lumea motocross-ului. Un pilot bulgar a decedat aproape de finish la Zărneşti.

Potrivit unor stiri de ultima ora, Accidentul s-a produs chiar înainte de linia de sosire, când se pare că el a încercat să sară două obstacole, aflate unul lângă altul, însă a ratat aterizarea. Căzătura, extrem de dură, i-a fost fatală. Medicii aflaţi acolo au încercat să-l salveze, dar n-au mai putut.

Colegii lui din echipa Bulgariei sunt şocaţi de cele întâmplate şi susţin că organizatorii poartă o bună parte din vină: într-o asemenea zi călduroasă, motocicletele ridicau un nor compact de praf şi nici nu se mai vedea traseul.

Mai multe informaţii pe www.ştirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.