Mediocritate sau glorie? Avem un singur mod pentru a afla…

Skoda Superb Skoda Superb
Generaţia precedentă a celui mai mare model Skoda a fost o maşină extrem de capabilă, din toate punctele de vedere. Înauntru era cu adevarat imensă, iar materialele erau practic cele dintr-un Volkswagen Passat de generaţie precedentă.

Spre surprinderea mea, “flagship-ul” Skoda nu a fost niciodată considerat ca fiind o alegere mai bună decât, să zicem un Renault Laguna sau Ford Mondeo. Iar versiunile actuale ale acestor modele făceau vechiul Superb să arate ca o maşină antică la capitole precum aspectul exterior, cel interior şi, nu în ultimul rând, cel al tehnologiilor aflate la bord.

În momentul de faţă mă aflu într-un hotel din Austria, în inima Alpilor, dar cu gândul aţintit asupra unui singur lucru: noua Skoda Superb, pe care ProMotor o testează în premieră aceste zile. Rămâneţi cu ProMotor pentru a afla primele impresii despre maşina cehilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.