Mesaj dur pentru părinţii care folosesc telefonul la volan având copiii în maşină

Următorul video nu are imagini şocante cu sânge sau urlete de durere sau imagini terifiante cu accidente dure. Nimic din toate acestea. Şi totuşi, la final cei mai mulţi suntem siguri că veţi simţi un fior rece pe şira spinării. Mai ales părinţii.

Clipul următor face parte dintr-o campanie dusă de danezi împotriva folosirii telefonului la volan, mai ales de către părinţi, când au copiii în maşină. Mesajul subliminal este unul foarte clar şi suntem siguri că va avea efectul scontat în cazul multora dintre privitori:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.