Mazda CX-7 facelift

Mazda urmăreşte întinerirea gamei şi modelul cu statut de veteran Mazda CX-7 se va prezenta la Salonul de la Toronto cu un facelift destul de "zâmbitor".

Mazda CX-7 facelift Mazda CX-7 facelift

Mazda CX-7, eleganta si dinamicaFacelift-ul lui Mazda CX-7 cultivă imaginea dinamică pe care SUV-ul a etalat-o încă de la lansare.

Cea mai evidentă modificare se poate observa la spoiler, care acum are prize mult mai mari şi acel zâmbet, prezent şi la Mazda3, care tinde să devină imagine de marcă pentru constructorul nipon. De asemenea, stopurile sunt redesenate într-o manieră un pic diferită şi bara posterioară integrează noi catadioptri.

Noutatea cea mai importantă constă, însă, în introducerea unui propulsor aspirat de 2.5 litri, ce dezvolta 161 CP, motor regăsit şi pe versiunile pentru Statele Unite ale sedanului Mazda6. Acest motor va exista pe versiunea de bază şi spre dezamăgirea unora va transmite puterea doar către puntea faţă prin intermediul unei cutii automate cu 5 rapoarte. Motorizarea cea mai populară va rămâne însă unitatea 2.3 litri turbo ce dezvoltă 244 CP.

Mazda CX-7 - spateAlte modificări invizibile, dar care se vor simţi în ţinuta de drum, sunt creşterea rigidităţii şi îmbunătăţirea antifonării. Astfel SUV-ul Mazda se prezintă mai plăcut la condus şi mai rafinat pentru cei din interior. Atmosfera habitaclului este înveselită şi de redesenarea ceasurilor de bord, acum cu cifre în relief şi incorporarea unui ecran TFT în consola centrală. Preţurile acestui facelift nu au fost încă divulgate, fiind aşteptate în preajma lansării oficiale la Salonul de la Toronto.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.