Spionat la o şedinţă foto: BMW Seria 6 Cabrio

Interesul pentru noua generaţie BMW Seria 6 este foarte mare, iar bavarezii nu se mai pot ascunde nicăieri - mai ales în cazul unei şedinţe foto oficiale!

Iată şi prima poză reală cu noua generaţie BMW Seria 6 Cabrio - atenţie, nu e oficială, fiind surprinsă de un norocos sau poate chiar de un membru al echipei de la şedinţa foto oficială.

Ce putem spune despre maşină? Ei bine, în primul rând se remarcă faptul că va fi un cabriolet cu gabarit generos, capotă lungă şi parbriz foarte înclinat. Estetic, cel puţin din unghiul în care este surprinsă în această imagine, Seria 6 Cabrio arată mult mai omogenă şi sobră decât actuala generaţie.

Se remarcă stopurile profilate într-un stil deja cunoscut, cu o formă de "L" alungit pe orizontală, în timp ce consola spate este şi ea foarte lungă. Se poate observa că atât capacul acoperişului textil, cât şi capota portbagajului, sunt în acelaşi plan, maşina având o linie mediană foarte puţin ascendentă - aminteşte, de altfel, de ceva mai vechile cabriolete BMW cu patru locuri.

Interesante jantele modelului din imagine - se pare că este vorba despre nişte jante Motorsport, care ar putea fi regăsite pe viitorul BMW M6. Din păcate, omul care apare în faţa maşinii acoperă aripa faţă, aşa încât nu ne dăm seama dacă maşina beneficiază de logo-ul M. În schimb, garda la sol foarte joasă şi spoilerul spate, în care se observă un mic difuzor, par a fi specifice versiunii de top a lui BMW Seria 6.

De menţionat că imaginea de faţă a apărut în paginile revistei germane AutoBild, pe site-ul publicaţiei fiind prezentată o imagine realizată în photoshop, din care a fost eliminat omul din faţa maşinii.

Cum vă place noul BMW Seria 6 Cabrio, din această primă imagine reală?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.