Spyker C12 Zagato

Nu este un concept car, dar faptul ca se vor construi doar 24 de unitati califica modelul olandezilor pentru acest statut.

Spyker C12 Zagato Spyker C12 Zagato
La baza se afla un Spyker C12, echipat cu un propulsor VW W12 de 6.000 cmc. In versiunea Spyker C12 Zagato, acesta dezvolta 500 CP, iar in versiunea supraalimentata, ajunge la 650 CP. Bolidul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde si are o viteza maxima declarata de constructor de 309 km/h. O piesa extrem de rara, care ar onora orice colectionar. Cei 648.000 USD ceruti de olandezi pe un exemplar nu par o avere in conditiile in care vorbim despre un model de serie mica
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.