Privatizarea Automobile Craiova

Săptămâna viitoare preşedintele Ford va efectua o vizită în România, urmând a fi puse la punct detaliile şi oferta tehnică pentru Automobile Craiova.

Privatizarea Automobile Craiova Privatizarea Automobile Craiova

Preşedintele Ford Europa, John Fleming, se va întâlni săptămâna viitoare cu premierul Tăriceanu şi cu reprezentanţii comisiei de privatizare Automobile Craiova, pentru mai multe detalii legate de preluarea companiei. Secretarul de stat al Ministerului Economiei şi Finantelor, Sebastian Vlădescu, a declarat că toate documentele sunt conforme cu cele solicitate, iar tranzacţia va fi încheiată până la 1 septembrie.

Analiştii spun că valoarea companiei este de aproximativ 800 de milioane de euro, având în vedere investiţiile de câteva sute de milioane de dolari efectuate la Daewoo Craiova, astfel că statul poate primi peste 500 de milioane de euro pentru participaţia sa de 72,4% la Automobile Craiova.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.