VIDEO: Şi-a distrus Aventador-ul pentru că nu a ştiut să-l conducă!

Proprietarul unui Lamborghini Aventador şi-a distrus supercarul după doar o săptămână de la achiziţionarea acestuia. Iată mai jos ce s-a întâmplat!

VIDEO: Şi-a distrus Aventador-ul pentru că nu a ştiut să-l conducă! VIDEO: Şi-a distrus Aventador-ul pentru că nu a ştiut să-l conducă!

Se pare că şoferul a scăpat bolidul de sub control în momentul în care încerca să iasă din parcarea unui club de fiţe din Houston. Maşina a intrat în coliziune cu câteva autoturisme parcate şi a lovit mai multe persoane care se aflau în zonă.

În urma accidentului, Aventador-ul s-a ales cu daune mari, mai ales în partea stângă faţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.