Hot  Carwash Calendar 2013 - fetele sexy care te pregătesc pentru vara următoare!

Vine iarna şi spălătoriile auto vor începe să fie din ce în ce mai puţin frecventate. Dar nu şi cele care vor avea un astfel de calendar!

Carwash Calendar 2013 - fetele sexy care te pregătesc pentru vara următoare! Carwash Calendar 2013 - fetele sexy care te pregătesc pentru vara următoare!

Ca de obicei, Otto Christ, specialistul german în echipamente profesionale şi utilaje pentru spălătoriile automate, ne gratulează cu o nouă ediţie a calendarului Hot Carwash Calendar, pentru 2013.

Atâta doar că în paginile acestui calendar exclusivist (doar 6.000 de exemplare sunt printate, nefiind puse în vânzare, ci este destinat asociaţilor şi clienţilor companiei) nu veţi regăsi utilaje ultramoderne, maşinile fiind curăţate manual.

De către nişte ”angajate” model. Sau, mai degrabă, fotomodel...

VEDEŢI AICI IMAGINILE HOT CARWASH CALENDAR 2013

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.