Eugenie Bouchard are o SORĂ GEAMĂNĂ... şi îi mulţumim pentru asta. Galeria foto care a ÎNCINS Internetul

Gemenele Eugenie şi Beatrice Bouchard ....

 Eugenie Bouchard are o SORĂ GEAMĂNĂ... şi îi mulţumim pentru asta. Galeria foto care a ÎNCINS Internetul Eugenie Bouchard are o SORĂ GEAMĂNĂ... şi îi mulţumim pentru asta. Galeria foto care a ÎNCINS Internetul

Gemenele Eugenie şi Beatrice Bouchard sunt blondele momentului. După veţi vedea galeria foto vă veţi convinge de asta. 

Un lucru pe care probabil nu îl ştiaţi despre ea este că provine dintr-o familie cu 4 copii, în care toţi poartă numele familiei regale britanice. Părinţii canadiencei sunt mari susţinători ai coroanei britanice, astfel că în familia Bouchard există chiar şi un „prinţ" William.

"Poate părea că părinţii mei erau obsedaţi de familia regală, însă asta mă face să mă simt cu atât mai mult acasă când sunt în Anglia...printre rudele mele cu sânge regal", glumea canadianca într-un interviu în Daily Mail. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.