Între timp, în America: competiţii pentru camionete cu dieseluri monstruoase

În Statele Unite ale Americii există trei tipuri de oameni: 1) normali, cu maşini normale; 2) fanatici ai salvării mediului înconjurător, cu Prius-uri şi maşini electrice şi 3) fanatici ai motoarelor mari, de orice fel. Tu în care categorie crezi că se încadrează cei din videoclipurile de mai jos?

Între timp, în America: competiţii pentru camionete cu dieseluri monstruoase Între timp, în America: competiţii pentru camionete cu dieseluri monstruoase

Există o sumedenie de competiţii auto pe lumea asta, de la Formula 1 şi până la curse cu rulote. Dar una dintre disciplinele sportului auto poate fi găsită cu siguranţă doar într-un singur loc: America. Aici, se pare că pasionaţii de pick-up-uri imense cu motoare diesel monstruoase au început să îşi creeze propriile competiţii.

Exemplul 1: liniuţe cu remorcă încărcată (acţiunea începe pe la minutul 2):

Exemplul 2: tractor pulling cu camionete (poţi să sari la minutul 4:15 dacă nu vrei să te plictiseşti prea tare):

Un lucru e cert: nu vom vedea aproape niciodată aşa ceva în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.