Cum îţi poţi proteja maşina de grindină - VIDEO

Pentru cei care doresc să îşi protejeze automobilul de...

Pentru cei care doresc să îşi protejeze automobilul de grindină sau diverse intemperii, o firmă a lansat o umbrelă specială, numită Lanmodo Automatic Car Umbrella. Aceasta se ataşează pe plafon cu ajutorul unei ventuze şi a unor ancore elastrice care se prind de oglinzi şi de mânerele uşilor.

Umbrela pentru maşină poate fi deschisă şi închisă din telecomandă. Potrivit producătorului, dispozitivul rezistă chiar dacă pe el cade o cărămidă.

Instalarea durează cel mult un minut

VIDEO

Lanmodo Automatic Car Umbrella este disponibilă în mai multe versiuni, iar deschiderea sa completă durează 8 secunde după ce a fost apăsat butonul de pe telecomandă. Instalarea pe maşină nu ar trebui să dureze mai mult de un minut.

Umbrela dispune de propriul încărcător de baterie pentru maşină, dar şi de unul pentru prize normale. Producătorul oferă şi o geantă specială pentru transportarea dispozitivului.

Cum să-ţi aperi maşina de grindină

Cei care nu au garaj şi vor să apeleze la o soluţie mai puţin costisitoare pot să lase maşina într-o parcare subterană, sau pot să o lase undeva în zonele cu acces sub pod.

Pe lângă acestea, mai sunt şi metodele clasice: coperitea maşinii cu diverse materiale, cartoane, pături, covoare, plăci de polistiren şi aşa mai departe. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.