Test scurt cu Honda Civic GT

Actuala generaţie Civic mai face o reverenţă în faţa publicului înainte de a lăsa loc viitorului. Un model care se pregăteşte să părăsească scena compactelor, dar care încă are multe atuuri ascunse sub caroserie.

Test scurt cu Honda Civic GT Test scurt cu Honda Civic GT

Propulsie: L4, 1.799 cmc, tracţiune faţă, transmisie manuală cu şase rapoarte, 140 CP, 174 Nm.

Performanţe: 0-100 km/h 8,9 secunde, viteză maximă 205 km/h, consum mediu 6,7 l/100 km, emisii CO2 155 g/km.

Preţ: 20.435 euro cu TVA

ProMotor spune cheltuieşti doar cât costă maşina, pentru că nu mai ai nimic de adăugat pe acest Civic GT. Un pachet extrem de matur care oferă de la tapiţerie de piele Alcantara până la jante de 17 inchi ediţie specială. Civic se pregăteşte frumos pentru schimbul de generaţii. Cine este fan al acestui model poate arunca o privire pe oferta Civic GT. Ar fi fost de preferat parcă un motor ceva mai viril pentru a justifica mai bine numele GT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.