Subaru Impreza WRX

Halloween Subaru Impreza WRX, este una din vedetele standului Subaru de la SEMA 2007, maşina prezentând o temă grafică de Halloween.

Subaru Impreza WRX Subaru Impreza WRX
Halloween Impreza sau Ten Thirty One, se diferenţiază de restul modelelor expuse la salon prin tema coloristică a caroserie. Întreaga lucrare este o mică operă de artă, caroserie fiind acoperită cu teme ale sărbătorii americane, Halloween, începând cu blocurile optice faţă şi terminând cu cele spate. Culorile clasice ale sărbătorii orange şi negru nu lipsesc din lucrare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.