Aston Martin DBS Volante la Geneva 2009

Noi imagini cu Aston Martin DBS Volante au fost date publicităţii, împreună cu informaţiile oficiale şi specificaţiile maşinii. Doar preţul rămâne o enigmă, precum şi numărul de exemplare care urmează a fi produse.

Aston Martin DBS Volante la Geneva 2009 Aston Martin DBS Volante la Geneva 2009

Interior exclusivist

27.02.2009: UPDATE FOTO şi INFO

Noi imagini cu Aston Martin DBS Volante, care va fi pus în vânzare după jumătatea lui 2009. Pentru un cabriolet de asemenea dimensiuni, este de apreciat faptul că acoperişului îi sunt necesare doar 14 secunde pentru decapotare sau capotare, proces care poate fi realizat şi în mers până la o viteză de aproape 50 km/h.

De asemenea, puteţi vedea informaţiile complete şi specificaţiile tehnice în comunicatul oficial Aston Martin, de pe pagina următoare.

 

25.02.2009:

DBS Volante, pentru varaNoul DBS cu 2+2 locuri are un acoperiş din material textil, ce se pliază în doar 14 secunde, puterea fiind furnizată de un motor V12 din aluminiu, de 6.0 litri, ce dezvoltă o putere maximă de 510 CP şi un cuplu de 570 Nm. Performanţele nu vor întârzia nici ele, cu 4,3 secunde timp de acceleraţie de la 0 la 100 de km pe oră, în timp ce viteza maximă ajunge la 307 km/h.

Standard avem o transmisie manuală cu şase trepte, pentru versiunea automată Touchtronic, clientul urmând a scoate mai mulţi bani din buzunar. Pentru a menţine greutatea scăzută, Aston Martin DBS Volante vine cu aripi şi capotă din fibră de carbon. Rezultatul: o masă de 1810 kilograme.

Preţurile vor fi anunţate la Salonul Auto de la Geneva.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.