Saab 9-5 - Informaţii oficiale

Noul Saab 9-5 este nava amiral a gamei de maşini Saab, continuând stilul nonconformist cu care s-a impus pe piaţă marca suedeză.

Design originalÎn aşteptarea lansării de la Salonul Auto de la Frankfurt, iată că primele imagini clare apar pe Internet. Şi de data aceasta sunt oficiale. De ce nu putem da seama? În primul rând Saab 9-5 din punct de vedere al designului este pur şi simplu altceva. Suedezii joacă o carte interesantă, dar care ar putea da rezultate, mai ales că sursa de inspiraţie este reuşitul concept Saab Aero X.

În ceea ce priveşte partea tehnică, patru motorizări vor fi disponibile. Vorbim de un diesel 2.0 litri de 160 CP şi 350 Nm şi trei benzinare, toate turbo. Un 1,6 de 180 CP, un 2.0 de 220 CP (disponibil şi într-o variantă BioPower) şi un 2.8 de 300 CP şi 6 cilindri.

Transmisia integrală XWD va fi rezervată pentru versiunile supraalimentate de 2.0T şi 2.8, toate modelele putând fi comandate în trei niveluri de echipare: Linear, Vector şi Aero. Mai multe informaţii în doar câteva săptămâni

Mai multe detalii, pe pagina următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.