HAMANN Lamborghini Gallardo „Victory“

Pentru cei care cred că pentru un Gallardo nu mai este loc de modificări şi îmbunătăţiri, cei de la HAMANN au prezentat la Frankfurt un nou body kit, denumit Victory.

HAMANN Lamborghini Gallardo „Victory“ HAMANN Lamborghini Gallardo „Victory“
Noul kit Hamann pentru Gallardo vine în ajutorul celor 520 CP dezvoltaţi de propulsor, prin imbunătăţirea coeficientului aerodinamic. Kitul constă într-o caroserie mai lată, un spoiler faţă Hamann prevăzut cu un difuzor reglabil. Difuzorul aerodinamic din spatele maşinii împreună cu eleronul aduc un plus forţei de apăsare aerodinamică, favorizând performanţe dimanice ridicate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.