Simfonie pentru ochi şi urechi: demaraje cu maşini de vis.VIDEO

Vrem şi noi să locuim unde stă omul care a filmat treaba asta. Demaraje cu maşini de vis, o adevărată simfonie pentru ochi şi urechi. Şi suflet!

Simfonie pentru ochi şi urechi: demaraje cu maşini de vis.VIDEO Simfonie pentru ochi şi urechi: demaraje cu maşini de vis.VIDEO

Vorba lungă, sărăcia omului: dă click mai jos pentru 1 minut de plăcere pură, cu maşini de vis demarând în trombă - de la BMW la Lamborghini, cât să ne reamintim cât de frumos se aud maşinile sport atunci când fac lucrul pentru care au fost create. VROOOOOO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.