Statistică ADAC: cele mai fiabile maşini din Germania în 2010

Cunoscutul organism german ADAC a dat publicităţii statisticile defecţiunilor maşinilor din Germania în 2010, ceea ce poate reprezenta un instrument util pentru amatorii de maşini second-hand, dar şi un mic indicator pentru fiabilitatea maşinilor din Europa.

Statistică ADAC: cele mai fiabile maşini din Germania în 2010 Statistică ADAC: cele mai fiabile maşini din Germania în 2010

Cea mai fiabilă maşină din clasa mini în Germnia este considerată Toyota Aygo, care îşi devansează "fraţii" Peugeot 107 (pe locul al treilea) şi Citroen C1 (pe locul al şaselea). Modelul japonez este urmat, destul de surprinzător, de Fiat 500, care se plasează mai bine decât modelul mai simplist Fiat Panda, care ocupă locul 4.

Germanii nu au o prezenţă prea meritorie în acest clasament, VW Fox ocupând locul 8, iar Ford Ka doar locul 10. Francezii mai pot fi mulţumiţi datorită prezenţei în TOP 10 a lui Renault Twingo sau Citroen C2, în timp ce coreenii sunt prezenţi în primele 10 poziţii doar cu Hyundai i10.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.