Cum arată o tornadă pe autostradă, în Italia. VIDEO

În loc de noapte bună, un clip care arată ce se poate întâmpla atunci când eşti prins în partea exterioară a unei tornade. Filmat în Italia, în luna iulie a acestui an (data de pe cameră nu e exactă).

Cum arată o tornadă pe autostradă, în Italia. VIDEO Cum arată o tornadă pe autostradă, în Italia. VIDEO

Pe măsură ce încălzirea globală se resimte tot mai acut, fenomenele meteo extreme devin tot mai dese. Iar Italia nu face excepţie, aici având loc în ultimul timp mai multe tornade puternice. Una dintre ele a fost surprinsă de camerele video în vara acestui an, iar urmările sunt parcă desprinse dintr-un film apocaliptic.

Judecaţi voi înşivă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.