Morgan LIFECar Concept

După doi ani de dezvoltare, Morgan va aduce la Geneva 2008 un concept cu propulsie ecologică - rezultat al cooperării mai multor firme, proiectul fiind finanţat chiar de Departamentul de Comerţ al Angliei.

Morgan LIFECar Concept Morgan LIFECar Concept
Sistemul de propulsie este de tipul fuel cell şi utilizează atât hidrogenul din rezervorul special, cât şi oxigenul din atmosferă pentru producerea energiei. Practic, maşina elimină doar vapori de apă, iar autonomia ei depăşeşte 300 km, energia electrică fiind utilizată pentru motoarele electrice de propulsie şi pentru sistemul de direcţie drive-by-wire.

Aspectul lui Morgan LIFECar este unul nou, dar nu se îndepărtează prea mult de la formele ciudate şi retro ale lui Morgan Aero 8. Sistemul de acces în vehicul este original, pratic toată partea superioară a maşinii culisând pentru a le permite pasagerilor să ajungă în interiorul futurist, dar cu multe elemente retro şi materiale naturale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.