Rechemare în service

Producătorul de automobile Chrysler a anunţat că va rechema de pe piaţă aproximativ 369.000 de vehicule, pentru probleme la sistemul de frânare şi la cel de închidere a uşilor, transmite Reuters.

Rechemare în service Rechemare în service

Chrysler va rechema in service aproximativ 370.000 de maşini. Circa 296.550 de vehicule utilitare sport, printre care modelele Jeep Grand Cherokee şi Jeep Commander din 2006 şi 2007, precum şi vehiculele Jeep Wrangler şi Dodge Nitro 2007, vor fi rechemate pentru probleme la sistemul de frânare.

Chrysler a arătat că există un defect la unitatea electronică de control, care ar putea cauza întârzierea frânării în condiţii de off-road. Până în prezent au fost raportate 20 de astfel de probleme, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Max Gates.

Proprietarii maşinilor vizate vor fi anunţaţi în luna septembrie şi nu vor suporta niciun cost suplimentar. Totodată, producătorul a anunţat că va rechema 72 de maşini Chrysler Sebring şi Dodge Avenger pentru posibile probleme la sistemul de închidere a uşilor.