Saab cabrio bazat pe conceptul Aero X

La salonul auto de la Paris este aşteptat să-si facă apariţia noul convertible de la Saab, un model bazat pe conceptul Aero X. Modelul ar putea fi unul în totalitate nou.

Saab cabrio bazat pe conceptul Aero X Saab cabrio bazat pe conceptul Aero X

Noul model va fi mai spaţios şi mai select decât cele lansate de Saab până în prezent. Suedezii vor sa dea marea lovitură cu acest model, intrând astfel în competiţie directă cu producătorii germani.

Oare va reuşi brandul Saab să fie destul de puternic pentru a rezista într-o competiţie care se anunţă a fi acerbă cu nemţii ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.