Accident comic cu două motociclete de curse: tango pe circuit!

Din ciclul ”realitatea de pe circuit bate filmele”, iată un caz neobişnuit, în care două motociclete scăpate de sub control de către piloţii lor, s-au ”unit” într-un mod cu adevărat hilar. Vedeţi şi reacţia celor doi piloţi - amuzant!

Incidentul s-a petrecut într-o cursă moto de pe circuitul Magny-Cours, desfăşurată în condiţii de asfalt umed. Evident, cineva a pierdut controlul ghidonului, ceea ce a însemnat ghinionul altui concurent. Căzăturile celor doi nu au fost grave, dar nu au mai putut continua cursa dintr-un alt motiv.

Vedeţi mai jos care este acesta!

Accident funny moto de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.