Cagiva - EICMA Milano 2007

Designerii italieni de la Cagiva vin la Salonul Moto de la Milano cu un model nou pentru cei tineri pe nume Mito SP 125.

Cagiva - EICMA Milano 2007 Cagiva - EICMA Milano 2007
Mito SP 525. Micuţa sportivă italiană îşi construise o carieră de success, folosindu-se de designul lui Ducati 916, pe atunci Ducati fiind în curtea grupului Cagiva. Era cazul ca sportiva de 125 cmc să adopte o identitate proprie şi designerii italieni au importat elemente de la 594, motocicleta care a alergat în motomondialul de viteză la începuturile anilor '90.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.