Accident din neatenţie cu maşina de poliţie

Neatenţia la volan este una din cauzele frecvent întâlnite în accidente. Iată ce se întâmplă atunci când şoferul priveşte în altă parte şi o maşină de poliţie este de-a curmezişul şoselei.

Accident din neatenţie cu maşina de poliţie Accident din neatenţie cu maşina de poliţie

În cazul unui accident, oricare participant la trafic încetineşte şi îşi îndreaptă atenţia către evenimentul rutier. Iată ce se poate întâmpla atunci când şoferul nu încetineşte, este atent la maşinile lovite, iar un echipaj de poliţie blochează o bandă de circulaţie. Marele noroc al celor doi poiţişti a fost că în momentul impactului erau afară din maşină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.