Câştigătorul concursului facebook ”Cât de bun şofer eşti?” - Boboc Dan

Zeci de mii de useri au participat pe facebook în concursul ProMotor ”Cât de bun şofer eşti?”, având ca premiu un GPS Smailo HD. În urma tragerii la sorţi, avem şi un câştigător.

Câştigătorul concursului facebook ”Cât de bun şofer eşti?” - Boboc Dan Câştigătorul concursului facebook ”Cât de bun şofer eşti?” - Boboc Dan

Permisul de conducere îl iei numai dacă ai trecut "sala" - adică testul teoretic. ProMotor şi-a propus să îţi verifice cunoştinţele de şofer, aşa încât a derulat concursul "Cât de bun şofer eşti?" pe facebook.

Concursul s-a încheiat, iar în urma tragerii la sorţi câştigătorul premiului, un GPS Smailo HD, a fost desemnat Boboc Dan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.