Ce grea e viaţa la 18 ani: distracţie pe iarbă cu Ferrari F40 şi Enzo. VIDEO

Majoritatea băieţilor de 18 ani se gândesc la ce facultate să dea (sau de câte ori vor da BAC-ul), dar nu şi băiatul din videoclipul de mai jos. El are o listă de priorităţi un pic diferită.

Ce grea e viaţa la 18 ani: distracţie pe iarbă cu Ferrari F40 şi Enzo. VIDEO Ce grea e viaţa la 18 ani: distracţie pe iarbă cu Ferrari F40 şi Enzo. VIDEO

Ferrari F40 şi Enzo sunt două dintre cele mai bune supermaşini făcute vreodată. Iar băiatul de 18 din videoclipul de mai jos îşi face de cap cu ambele pe un câmp cu iarbă.

Ce greu o duc unii...

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.